Russell Crowe joacă într-un film după un roman polițist scris de un român. Anunț surprinzător din partea Ambasadei României în SUA

Celebrul actor Russell Crowe va juca într-un thriller polițist adaptat după un roman scris de autorul român Eugen Ovidiu Chirovici, „Cartea oglinzilor”, anunță Ambasada României la Washington pe pagina de Facebook, preluând un articol din revista Variety.

Eugen Ovidiu Chirovici, fost jurnalist specializat pe domeniul economic, are mai multe cărți publicate, romanul polițist care urmează să fie ecranizat bucurându-se de recenzii bune. „Russell Crowe va juca rolul unui fost polițist criminalist într-un film adaptat după romanul de succes al lui Eugen Ovidiu Chirovici, «Cartea oglinzilor» Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2023”, a postat Ambasada României de la Washington vineri seară pe pagina de Facebook, oferind și o recenzie făcută cărții de celebra editură Penguin Random House UK: „Tradusă deja în 37 de limbi, «Cartea oglinzilor» este romanul perfect pentru fanii suspansului psihologic și ai literaturii de ficțiune accesibile”. 

Ambasada face trimitere la un articol din Variety, care a a publicat prima informația despre filmul în care urmează să joace Russell Crowe. Potrivit Variety, filmul se va numi „Sleeping dogs”, iar Russell Crowe va juca un fost polițist criminalist însărcinat să reinvestigheze un caz de crimă brutală din trecutul său.  

Pelicula, produsă de compania The Nickel City Pictures, va marca debutul regizoral al lui Adam Cooper, care a scris scenariul împreună cu Bill Collage. Cei doi au mai scris împreună scenarii pentru „Assassins Creed” și „Exodus: Gods and Kings”. Variety descrie și intriga filmului: Roy Freeman, personajul jucat de Russell Crowe, care urmează un tratament pentru Alzheimer, este forțat să se lupte cu trecutul său, după ce un deținut condamnat la moarte, pe care Freeman îl arestase cu zece ani în urmă, pretinde că este nevinovat. Încercând să-și recapete memoria, Freeman face echipă din nou cu fostul său partener, pentru a-l ajuta să reia cazul și să descopere adevărul. Împreună, cei doi pornesc să dezlege o serie de secrete legate între ele, forțându-l pe Freeman să facă descoperiri macabre.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri