S-a aflat cât costă mașina cu care DACIA vrea să dea lovitura

0
8
S-a aflat cât costă mașina cu care DACIA vrea să dea lovitura

Dacia a făcut un anunț surpriză, pe unul din site-urile sale, referitor la prețul la care va putea fi comandat noul model electric Dacia Spring.

 

Atac fără precedent: ”Rafila și Streinu-Cercel au compromis moral măsurile pe care le-au susținut”

 

 

Prețul se situează în marja estimată de noi pe baza elementelor prezentate de companie. Dacia a anunțat, la lansarea primului său model electric, că prețul de lansare va fi comunicat în primăvara lui 2021, odată cu lansarea campaniei de rezervări.

Tot atunci vor fi deschise comenzile pentru prima etapă de vânzări, cea dedicată companiilor de car-sharing, cele care vor putea cumpăra primele exemplare. Potrivit reprezentanților Dacia, interesul companiei este să permită, în această fază, ca persoanele interesate să poată testa noul Spring: „Vrem să permitem cât mai multor persoane să testeze mașina noastră”.

 

Greii ruși de la GAZPROM vin cu bani mulți în Portul Constanța

 

A doua etapă de livrări va fi cea destinată persoanelor fizice, în toamna anului viitor. Până atunci, clienții vor putea face rezervări, după cum a spus Mihai Bordeanu, director de marketing al Dacia. „Programul de prebooking va începe în martie, când clienții vor putea configura mașina”. Numai că, până la acest moment, nu a fost dezvăluit prețul de vânzare și nici costul rezervării.

 

Surpriza vine de la site-ul Dacia Ungaria, care a afișat deja primele condiții de rezervare. Pe Dacia.hu, Dacia Spring are un spațiu larg dedicat și informații despre condițiile de prebooking. „Prețul modelului în Ungaria va fi de 6.490.000 milioane HUF pentru primele 100 de exemplare vândute în campania de precomandă, iar clienții cu subvenție de stat pot obține o mașină electrică pentru 3.990.000 HUF” se arată pe site-ul mărcii Dacia din țara vecină.

 

Anunțul Dacia mai precizează că, în pofida faptului că primele 100 de locuri care beneficiază de acest preț ar putea fi ocupate, cei care trimit rezervările pot primi locuri în plus. Pentru o rezervare, clienții trebuie să plătească echivalentul a aproximativ 273 de euro.

 

 

Articolul integral pe PROFIT.RO