x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(7) "politic"

S-a aflat ce le-a cerut IOHANNIS miniștrilor USR PLUS

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu miniștrii USR-PLUS. La discuțiile de la Cotroceni au participat atât premierul Florin Cîțu, cât și vicepremierul Dan Barna.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Realitatea.NET | Publicat: 07.01.2021, 17:51

Potrivit surselor Realitatea Plus, șeful statului a făcut un apel către cei prezenți să acționeze ca o echipă și să realizeze că s-a încheiat campania electroală. Mai mult, șeful statului a solicitat să fie stabilite priorități pentru fiecare minister, în contexul în care s-a convenit ca planul național de redresare și reziliență să fie îmbunătățit, astfel încât România să poată profita de alocarea de circa 80 de miliarde de euro.

 

Joe Biden, validat oficial ca președinte al SUA. Starea de urgență, prelungită cu 15 zile în Washington

 

La întâlnirea de la Cotroceni, pe lângă premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna au participat ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, ministrul Justiției, Stelian Ion, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman.

 

Ministrul Justiției anunță ce a decis în privința creșterii vârstei de pensionare a magistraților