S-a anunțat primul concert cu spectatori, la Cluj Napoca

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că în luna mai va organiza un spectacol de test, cu spectatori, pe modelul Barcelona. Condiția este ca participanții să fie vaccinați. Edilul Cliujiului a declarat că i-a prezentat premierului Florin Cîțu propunerea și acesta a fost de acord.

Emil Boc a anunțat că evenimentul va avea loc în luna mai.

”Premierul a acceptat un spectacol de operă experimental. Evenimentul va avea loc la Operă, cu condiția ca participanții să fie vaccinați”, a declarat, vineri, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Acesta a adăugat că viața trebuie să meargă înainte, iar locurile de muncă trebuie să fie salvate.

Totuși, Emil Boc recomandă clujenilor să fie prudenți de sărbători, pentru că de asta va depinde relaxarea măsurilor.

”Vom avea evenimente în această vară, iar după 15 mai autoritățile vor începe să anunțe măsurile pentru organizarea de evenimente. După 2 săptămâni, după Paști, va fi testul de încercare, la analizarea rezultatelor după perioada de Paști”, a adăugat Emil Boc.

”Premierul a acceptat un spectacol de operă experimental. Evenimentul va avea loc la Operă, cu condiția ca participanții să fie vaccinați”, a declarat, vineri, primarul municipiului Cluj-Napoca, potrivit napocanews.ro.

”Vom avea evenimente în această vară, iar după 15 mai autoritățile vor începe să anunțe măsurile pentru organizarea de evenimente. După 2 săptămâni, după Paști, va fi testul de încercare, la analizarea rezultatelor după perioada de Paști”, a precizat Boc.

La sfârșitul lunii martie, un concert-experiment cu 5.000 de participanți imunizați sau testați negativ COVID-19  a avut loc la Barcelona, iar după o lună de la eveniment, studiile au arătat că nicio persoană nu s-a infectat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri