x


  • EUR
    4.8740
    USD
    4.0405
string(16) "instant-articles"

S-a dat cea mai mare amendă de până acum

Un barbat de 23 de ani a primit o amendă uriașă de la polițiștii din județul Vaslui, pentru că a încălcat mai multe reguli. După ce a fost urmărit de trei echipaje de poliție, tânărul a fost într-un final prins și încătușat.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 18.12.2018, 10:57

Tânărul a fost amendat cu 10.005 lei, o sumă record pentru România, după ce depăşit viteza legală cu 80 km/h, a refuzat să oprească la semnale poliţiştilor, iar maşina nu avea inspecţia tehnică periodică şi nici pneuri de iarnă.

 

Deşi a fost prins rulând cu 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, între localităţile Bârlad şi Crasna, iar un echipaj de la Serviciul Rutier a încercat să-l oprească, acesta şi-a continuat cursa nebună, motiv pentru care poliţiştii au apelat la alte două echipaje pentru al putea prinde pe şoferul din localitatea Matca, judeţul Galaţi.

 

Într-un final, tânărul a fost prins pe un drum lăturalnic înfundat din apropiere de municipiul Vaslui pe care a încercat să scape de poliţiştii aflaţi în urmărirea sa.

 

„Având în vedere circumstanţele şi refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Bogdan Gheorghiţă pentru Libertatea.ro

 

Articolul integral pe CAPITAL