x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

S-a reactivat ȘTEFAN MANDACHI! ORBAN, noua lui țintă

Stefan Mandachi ii cere lui Orban sa spuna clar daca face autostrada Moldovei.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 15.01.2020, 17:15

Stefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru ca a lansat protestul #sieu si pentru ca a construit, simbolic, primul metru de autostrada din Moldova, i-a transmis miercuri o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban, in care ii cere angajamente concrete, nu promisiuni goale, in ce priveste realizarea Autostrazii Moldovei.“N-am nicio obligatie fata de nimeni, nu sunt grevist de serviciu, am si treaba, am si viata privata, am si job, dar ca idee, obisnuiesc sa cer scurte precizari cand se ingroasa glumele. De pilda: De cand a plecat acasa guvernul praf al duamnei Dancila, a trecut un sfert de an (era sa zic de veac).

M-am uitat la ceas, daca vine vreo lamurire (cat de cat oficiala) cu privire la problema mea (si a comunitatii mele): exact, faza aia, cu autostrazile. N-am fost absurd sa cer minuni la o luna dupa inscaunare, dar au trecut mai multe luni si in afara de cateva scuze ciudate si fumate, nimic. Macar… sa vorbim.

Daca intr-un sfert de an nu s-a ROSTIT nicio propozitie clara despre autostrazi, ma intreb cand se vor FACE EFECTIV, cand se vor CONSTRUI ele? Daca n-avem nici scenariul, ce ne facem cu regia? A fost Revelionul, Boboteaza, am inteles, dar totusi suntem in 2020. (Sau ramane valabil cum am stabilit in 2019, dupa Revelion?) Sper ca nu. Incepe clasicul balci al scuzelor?

Asa ca m-am gandit sa adresez carmuitorilor tarii o intrebare logica si de bun simt, ca sa-mi fac si eu planul de afaceri pe anul 2020”, a scris pe Facebook Ștefan Mandachi.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM