AcasăMoney&PeopleS-au aflat hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp. Au furat...

S-au aflat hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp. Au furat un seif cu 200.000 de euro! ”Nu m-am gândit că făptașii ne sunt cunoscuți”

Poliția i-a găsit pe cei ce i-au spart în vară casa lui Culiță Sterp și au dispărut cu seiful de 100 de kilograme. Conform spuselor sale după momentul furtului, solistul  ar fi fost păgubit cu 200.000 de euro!

După momentul în care a fost prădat, nemulțumit de rezultatele anchetei poliției, solistul de muzică de petrecere a anunțat că oferă 25.000 de euro drept recompensă celor ce știu detalii care să-i identifice pe hoți.  Culiță, dar  și fratele acestuia, Iancu, au decis să facă propria investigație plecând de la niște bănuieli.

 ”Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară (vilă situată în apropiere de Hațeg, jud Hunedoara-n.r.). După mine, am găsit autorii”, spune Culiță Sterp, vedeta reality-ului ”Puterea Dragostei” (Kanal D), despre cei care au plecat din casa sa cu seiful plin cu bani.

S-au aflat hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp și au plecat cu seiful

 Datele strânse și posibile dovezi au fost transmise de familia solistului poliției. Conform spuselor sale, au fost identificați patru hoți, bărbați, pe care Culiță Sterp i-a cunoscut nu doar accidental, îi știe chiar și după nume.

Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau. Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.