x


  • EUR
    4.8425
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

S-au decernat premiile pentru cele mai stupide sfaturi în pandemie! Câștigători: Alberts, Cataramă, Budeanu, Capsali

Coaliția România Sănătoasă i-a "premiat" cu Lingura de Lemn pe românii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sănătate în această perioadă.

Author: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 21.05.2020, 11:52

Care sunt cele mai stupide sfaturi de sănătate care au circulat pe internet în perioada pandemiei? Coaliția România Sănătoasă i-a “premiat” cu Lingura de Lemn pe românii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sănătate în această perioadă. “Oscarurile inepțiilor” emise pe tema pandemiei de coronavirus au fost oferite de Ana Măiță și Ovidiu Covaciu, fondatorii Coaliției România Sănătoasă.


 

 

Ana Măiță este fondatoarea Asociației Mame Pentru Mame, iar Ovidiu Covaciu este fondatorul celui mai mare grup pro-vaccinare de pe internet – Vaccinuri și Vaccinare – clarificări și sprijin pentru părinți. Împreună, au fondat Coaliția România Sănătoasă, născută din dorința de a oferi informație ușor de ințeles, plăcută vizual și validată științific despre subiecte ce țin de sănătatea tuturor.

 

“Online-ul românesc abundă și pe timp de liniște și pace de o multitudine de voci pline de năzbâtii, dar care au ecou puternic, în special pe zona de sănătate”, spune Ovidiu Covaciu. O mare parte dintre aceste voci și-au îndreptat atenția către epidemia de coronavirus, în ultimele luni.

 

Articolul integral pe HOTNEWS