AcasăActualitateSalarii mai mari pentru acești angajați! Venitul mediu crește cu 15% și...

Salarii mai mari pentru acești angajați! Venitul mediu crește cu 15% și se fac și angajări suplimentare

Se fac angajări la Poșta Română și se anunță și o creștere a salariului mediu. Directorul general al instituției, Valentin Ștefan a vorbit la Antena 3 despre noi majorări ale salarilor angajaților.

Valentin Ștefan precizează că Poșta Română face angajări, iar situația salariilor în instituție se află într-un trend ascendent.

“Ușa este deschisă în continuare pentru cine vrea să lucreze la Poșta Română, noi având nevoie în mod constant de oameni noi, mai ales că și media de vârstă în companie este destul de înaintată și ne pregătim în următorii 5-10 ani pentru schimbul de generații.

Aproape 80 % din bugetul companiei merge pentru plata salariilor și în ciuda acestui lucru, salariile încă sunt mici în Poșta Română, dar le creștem. Am avut o creștere de 15 % a salariului, a venitului mediu în companie și urmează să continuăm să păstrăm acest trend de creștere, cel puțin până când ajungem la media din industrie”, a declarat directorul instituției.

Totodată, el a mai explicat că salariul mic în poștă înseamnă un salariu de 1900 de lei salariu mediu net, în industrie acesta este în jur la 2300 – 2400 de lei.

“Discuțiile cu sindicatul sunt relativ anevoioase, în special din cauza unei diferențe de viziune între ce ne dorim noi să facem la Poșta Română și ce s-a făcut până acum în cadrul companiei.

Problemele există, pentru că compania aceasta nu a avut niciodată tendința de a se moderniza. Tot ce înseamnă mod de lucru dinamic, în tot ce înseamnă mod de lucru

Poșta trăiește strict din veniturile proprii. Trebuie să schimbăm acest lucru și în mentalitatea colegilor noștri, să înțeleagă că una este să-l să fii funcționar la stat, alta este să lucrezi pentru o companie care își desfășoară activitatea pe piața liberă”, a mai adăugat Valentin Ștefan.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.