Salonul Auto București 2022 se mută într-un spațiu mai mare, la Romexpo. Este evenimentul auto de referință în România.

SAB (Salonul Auto București), principalul eveniment auto în România, nu va mai avea loc la Romaero ci într-un spațiu mult mai generos, Romexpo.

Între 6-16 octombrie, iubitorii fenomentului auto pot admira și testa noutățile în domeniu și tehnologia de ultimă generație în interiorul dar și curtea celui mai mare centru expozițional din România.

Autoturisme de oraș și teren, automobile clasice, supersport, hibride și electrice (mașinile verzi fiind vedetele grandiosului târg), utilitare și grele, motociclete și scutere, dar și companiile a căror activitate ale legătură cu industria auto (componente și accesorii auto, moto, echipamente pentru service-uri, workshop-uri, filme de leasing, media de specialitate și asociații de profil) vor fi prezente la SAB& Accesorii 2022.

Salonul Auto București 2022 se mută într-un spațiu mai mare, la Romexpo

La SAB 2022 va fi expusă toată gama de automobile, de la cele mai accesibile (al căror preț pleacă de la 12.000 de euro), până la modele de un milion de euro. Mașinile verzi, electrice și hibride, au înregistrat însă creșteri importante. Achizițiile de astfel de autoturisme aproape că s-au dublat, astfel că au ajuns de la o cotă de piață de la 6%, la 12 procente.

Puternic fectată de criza cipurilor la nivel mondial ce duce la întârzieri mari e livrări, înclusiv în România, piața auto a înregistrat mari creșteri de prețuri și scăderi ale vânzărilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri