Şantierul Naval Orşova a încheiat un contract de 2,57 milioane euro pentru construcţia şi livrarea unei nave fluviale tip tanc în Olanda

„Şantierul Naval Orşova informează acţionarii şi pe toţi cei interesaţi asupra faptului că societatea a încheiat un contract extern pentru construcţie navă fluvială în legătură cu care se fac urmatoarele precizări: Natura actelor încheiate: contract comercial cu livrare intracomunitară (Olanda); Obiectul contractului: 1 contract comercial pentru construcţia şi livrarea unei nave tip tanc cu zona cargo de inox”, precizează compania, fără a menţiona numele companiei cu care a încheiat contractul.

Valoarea totală a contractului este de 2,575 milioane euro.

„Termene şi condiţii de plată: un avans din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare”, mai arată compania.

Şantierul Naval Orşova (SNO) are o capitalizare de 47,7 milioane lei.

Compania a realizat în 2020 venituri totale operaţionale de 72,98 milioane lei, cu 9,43% mai mari decât în 2019 (66,69 milioane lei). Profitul net s-a ridicat la 4,65 milioane lei, în creştere de la 3,2 milioane lei în 2019.


 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed