AcasăActualitateScandal de proporţii în Indonezia. Miss Ucraina şi Miss Rusia au fost...

Scandal de proporţii în Indonezia. Miss Ucraina şi Miss Rusia au fost cazate în aceeaşi cameră

Scandal la concursul de frumusețe Miss Grand International desfășurat în Jakarta (Indonezia). Spiritele s-au încins acolo după ce, Miss Ucraina și Miss Ruina au fost cazate în aceeași cameră.

Cea mai frumoasă fată din Ucraina i-a declarat “război” concurentei care reprezintă Rusia, la concursul de frumusete Miss Grand International din Indonezia, care va avea loc pe 25 octombrie.

Miss Ucraina, Olga Vasyliv, s-a arătat nemulțumită că organizatorii concursului au repartizat-o în aceeași cameră cu reprezentanta Rusiei, Ekaterina Astashenkova. 

Miss Ucraina s-a revoltat şi a spus că nu vrea să stea cu reprezentanta unei ţări teroriste.

“Gafă de proporţii şi indignare la nivel înalt, la concursul Grand International a cărei finală va avea loc pe 25 octombrie, la Jakarta. Organizatorii le-au cazat în aceeaşi cameră pe Miss Ucraina şi Miss Rusia, lucru care a stârnit indignarea concurentei din Ucraina, care a avut o reacţie foarte dură pe Instagram.

Olga Vasyliv, Miss Ucraina, a scris: “Nu vreau să stau în cameră cu o femeie, reprezentantă a unei ţări teroriste”. Cuvintele extrem de dure ale acesteia, au strârnit reacţii în opinia publică internaţională, iar organozatorii s-au simţit datori să rezolve imediat situaţia, astfel încât au cazat-o pe aceasta într-o cameră separată.

Nici Rusia nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut următoarea declaraţie: “Eu sunt împotriva urii şi pentru prietenie, iubire şi pace în lume”. Un adevărat discurs de Miss, însă a mai adus un detaliu impresionant şi emoţionant, faptul că ea provine dintr-o familie de ucraineni şi din toată familia ei, ea este singura care s-a născut în Rusia. Cu aceste precizări, pacea a revenit la acest concurs.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.