Scandal în București! Viceprimarul lui Firea a făcut circ la conferința de presă a lui Nicușor Dan

0
21
Scandal în București! Viceprimarul lui Firea a făcut circ la conferința de presă a lui Nicușor Dan

Scandal total la conferința de presă susținută de Nicușor Dan în Prelungirea Ghencea! Conferința avea ca scop prezentarea bilanțului de mandat al Gabrielei Firea, însă la eveniment a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu … cu un dulap.

Aurelian Bădulescu i-ar fi reproșat lui Nicușor Dan că a stat „într-un dulap” până acum, cu care a și venit de altfel și a încercat să-l așeze în cadru. Nicușor Dan nu l-a lăsat să vorbească și a trântit dulapul în afara cadrului, scrie Digi24.

„Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan.

Odată începută conferința, Nicușor Dan a fost întrerupt la fiecare cuvânt de viceprimar care striga „Fals!”, „Mințiți!” sau „Nu este adevărat!”

Deranjat de agitația creată de Bădulescu, Nicușor Dan a încercat să-l împingă pe acesta și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul Capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”. „Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, a mai spus Bădulescu.

Candidatul Nicușor Dan a încercat să-și continue conferința de presă, dar după doar câteva minute de pauză a fost întrerupt iar de viceprimar.

În timp ce Nicușor Dan răspundea la întrebări, un bărbat pe un scuter a venit ca să-l apostrefeze pe Aurelian Bădulescu:

„L-am văzut la televizor de aia am venit. Vă bateți joc de noi! N-am putut să aud nimic din ce spune domnul… Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în viața ta în Prelungirea Ghencea… E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu.