SCANDAL la OBOR! USR-PLUS acuză ”mafia” din VOLUNTARI

0
20
SCANDAL la OBOR! USR-PLUS acuză ”mafia” din VOLUNTARI

Candidatul PNL USR PLUS la Primaria Sectorului 2, Radu Mihaiu, a relata duminica despre un nou incident provocat de indivizi cu buletin de Voluntari. Doi indivizi imbracati cu tricouri USR PLUS s-au infiltrat printre voluntarii reali ai USR PLUS cu misiunea de a provoca scandal. Totul urma sa fie filmat „intamplator” de catre un alt individ.

 

„Mafiile contraataca – astazi, cu ajutor din Voluntari. De cateva zile, tot scriu despre mafiile de la Obor. Iata ca astazi au incercat o diversiune ieftina, o provocare de toata jena.

 

De dimineata, eram in zona Obor impreuna cu deputata Cristina Pruna si colegii de la USR PLUS. Stateam de vorba cu cetatenii si imparteam pliante. La un moment dat, au venit printre noi 2 persoane imbracate cu tricou USR PLUS, dar pe care nu le cunosteam. Au spus ca sunt voluntari noi si au venit sa ajute. Au primit pliante si ziare de la colegii mei si au inceput apoi si ei sa imparta.

 

La cateva minute, a venit direct spre mine un cetatean extrem de vocal, care a inceput sa strige la mine si sa intrebe daca nu mi-e rusine sa impart pliante acolo. Imbracat in acelasi maiou negru si pantaloni negri ca cei de acum cateva saptamani, tot din zona Obor. I-am raspuns calm ca nu e nevoie sa strigam si ca putem discuta civilizat. In acest moment, unul din cei 2 ‘voluntari’ pe care nu-i stiam, l-a imbrancit, spunandu-i sa plece de acolo. Cetateanul vocal a inceput sa strige si mai tare, intreband de ce sarim la bataie. In acest timp, o alta persoana de pe strada, ca din intamplare, avea telefonul pornit pe filmare. Sperand sa prinda pe camera un conflict numai bun de facut public prin intermediul Kompromatului. Imediat eu si colegii mei am intervenit sa nu lasam conflictul sa escaladeze. Am facut scut intre cetateanul vocal si asa zisii ”voluntari”. Totul s-a aplanat (nu chiar fara efort din partea noastra), iar cei 2 au incercat sa plece repede.

 

Din fericire, unul din colegii nostri a mers in urma lor sa incerce sa afle de ce au vrut sa provoace scandal. Cu ajutorul politiei, care l-a legitimat pe unul dintre ei, a reusit sa afle ca ‘primise tricoul in dimineata aceea, dar nu mai stia de la cine’. Avea buletin de Voluntari, localitate cu nume nefast pentru bucuresteni.Avem datele acestui ‘voluntar’ si vom face plangere la politie impotriva lui. Sunt convins ca vom afla pana la urma care din mafii l-a trimis, pe el si pe complicii lui.

 

Nu mai merge asa, domnilor! Nu ne intimidati, nu veti reusi sa ne provocati sa generam scandal. Voluntarii USR PLUS vor fi tot timpul fermi, dar NICIODATA violenti! Nu suntem in tara lui Papura Voda! Legea trebuie sa fie respectata si ma voi asigura ca legea va fi respectata in sectorul 2.

 

Oameni buni, pare ca mafiile din sectorul 2 nu se dau in spate de la nimic. Putem schimba asta pe 27 septembrie, impreuna. Hai la vot sa scapam o data de clica asta de nemernici!”, a scris Mihaiu pe Facebook.

 

O inscenare similara a fost pusa la cale, recent, in Voluntari cand mai multi indivizi travestiti, imbracati in tricouri USR PLUS, au starnit furia localnicilor.