x


  • EUR
    4.8079
    USD
    4.4355
string(7) "politic"

Scandal MONSTRU la SENAT! Se încaieră foștii aliați

După alegerea lui Teodor Meleșcanu în fruntea Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a răbufnit la adresa PSD: 'Aţi făcut un gest execrabil'.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.09.2019, 12:09

Şedinţa de plen a Senatului a fost întreruptă miercuri, după ce reprezentanţii USR, ALDE şi PNL au precizat că în urma alegerii unui nou preşedinte al acestei Camere este necesară şi o negociere privind repartizarea celorlalte funcţii din Biroul permanent, conform agerpres.ro.

 

Astfel, senatorul USR Mihai Goţiu a atras atenţia asupra faptului că art. 31 din Regulamentul Senatului prevede că după alegerea unui nou preşedinte se renegociază, dacă este cazul, repartizarea celorlalte funcţii din Biroul permanent.

 

“Am avut până acum un interimat, din cauza celor ce s-au întâmplat. Inclusiv votarea unei ordini de zi nu se poate face până nu alegem un nou Birou permanent”, a spus el.

 

Preşedintele de şedinţă, Robert Cazanciuc, a precizat însă că, potrivit Regulamentului, funcţiile din Biroul permanent se renegociază, după alegerea preşedintelui, doar dacă se schimbă componenţa politică.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE