Scandal pe finanțarea spitalelor. Firea o amenință pe Clotilde Armand

0
17
Scandal pe finanțarea spitalelor. Firea o amenință pe Clotilde Armand

Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice.

 

 

Cîțu face apel urgent către profesori și părinți. Ce le cere premierul

 

 

În caz contrar, spune Firea, „vom merge inclusiv în justiție dacă nu vom putea opri decizia aberantă a primarului Clotilde Armand și a consilierilor de la PNL, USR-PLUS și PMP”.

 

 

 

Ministrul Mediului: Nu există o legătură între tăierile ilegale de păduri şi apariţia urşilor lângă orașe

 

 

Mai mult, fostul edil susține că a fost semnată o plângere ce va fi înaintată prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, de la care social-democrații așteaptă o reacție.

 

„A fost o ședință scurtă, s-au prezentat doar cei 9 conislieri ai noștri. Ceilalți de la PNL, USR-PLUS și PMP au absentat. Coniser că este o lașitate să nu te prezinți la o ședință în care se dezbate un subiect atât de important, cum este tăierea finanțării pentru 4 spitale mari. Am vrut să dăm ocazia colegilor să ia act față de această inițiativă, și anume de a nu lăsa în aer finanțările la patru mari spitale la care se tratează nu doar românii din Capitală, ci din toată țara. Secretarul general a fost nevoit să constate lipsa de cvorum. Faptul că nu s-au prezentat la această ședință nu arată doar lașitate din punct de vedere politic, ci și lipsă de respect față de cetățeni, pentru că aceștia ar fi avut nevoie ca ei să îndrepte eroarea de săptămâna trecută. Nu ne oprim aici”, a declarat Firea.

 

Potrivit fostului edil al Capitalei, consilierii locali PSD de la Sectorul 1 au semnat cu toții o plângere care urmează să fie înaintată prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu.

 

„Așteptăm din partea domniei sale o reacție la aceste documente și vom merge în continuare, repet, cu toate acțiunile, inclusiv în justiție, dacă nu vom putea opri altfel această decizie aberantă”, a arătat senatorul PSD.