Scandalul de mită din Liga 2: Mihai Dogaru a mituit un arbitru pentru a ajuta echipa Petrolul

0
40

Fanatik.ro prezintă legătura neștiută dintre Mihai Dogaru, fost arbitru, care a oficiat alături de Andrei Antonie și căruia i-ar fi dat mită 5000 de euro pentru a ajuta Petrolul să prindă un loc de play-off.

 

 

Detaliu incredibil în scandalul „mită pentru arbitru” în care este implicat Mihai Dogaru, manager general al companiei Veolia și vicepreședinte al clubului FC Petrolul Ploiești.

 

 

Se pare că cei doi se cunosc foarte bine și chiar au făcut parte din aceeași brigadă la meciuri din liga a treia, ceea ce va dinamita cu siguranță cazul.

 

Mihai Dogaru este un fost arbitru la nivel de Liga a treia, care mai are antecedente legate de probleme de corupție! Se pare că oficialul „petroliștilor” ar mai fi fost surprins în timpul unui flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui arbitru.

 

Mihai Dogaru și arbitrul partidei dintre Mioveni și Aerostar Bacău sunt prieteni buni și au arbitrat împreună, iar FANATIK a găsit chiar o casetă tehnică de la un meci din Prahova. Cei doi au fost desemnați de CCJ Prahova în lotul C și se cunoșteau foarte bine, evident.

 

Mihai Dogaru este foarte probabil să fi divulgat toată povestea anchetatorilor, după ce a fost pus doar sub „control judiciar”. Asta înseamnă că oficialul celor de la Petrolul și-a recunoscut faptele și a cooperat cu Parchetul și DGA.

 

articolul integral aici: