x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(8) "sanatate"

Scandalul ia amploare la clinica SANADOR! Noi mărturisiri șocante ale pacienților!

În anul 2017, Sanador raporta venituri de peste 52 de milioane de euro. Cu patru clinici private și un spital, patronii au reușit să se impună pe piața serviciilor medicale, aflându-se chiar pe locul 4. Cazul băiețelului de nici doi ani a deteriorat, însă profund imaginea companiei, care a încercat să reducă presa la tăcere printr-un mesaj neinspirat transmis de o companie de PR.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 25.10.2018, 13:18

candalul ia, însă amploare. Utimele informaţii transmise de România TV, arată că situaţia în care se află familia micuţului decedat nu este una singulară. Alţi pacienţi au avut probleme după ce au apelat la serviciile medicilor de la spitalul privat. Trei fraţi au declarat pentru postul TV ca mama lor ar fi fost plimbată între secţiile spitalului şi a primit mai multe diagonstice greşite, pentru ca acum să fie intubată şi fără şanse de a-şi reveni.

Reamintim că în weekend, un copil de 1 an şi 8 luni a murit după ce a fost operat de o hernie inghinală la spitalul privat Sanador, aflat în Capitală. Cauza decesului a fost un şoc hemoragic survenit în urma unei hemoragii interne, au precizat reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

Procurorii au demarat şi ei o anchetă.