x


  • EUR
    4.8338
    USD
    4.4477
string(7) "general"

SCDesign.ro iti prezinta diferentele intre un site obisnuit si unul care aduce valoare companiei tale

In ziua de azi, prezenta in spatiul digital si pe internet nu mai este un moft, ci a devenit o cerinta fundamentala ce defineste succesul unei companii. Asadar, majoritatea antreprenorilor vor trece prin procesul crearii unui site web pentru afacerea lor.

Author: Mihnea Ionescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.03.2020, 17:04

Procesul este complex, iar informatiile disponibile pe internet sunt, de multe ori, in contradictoriu. Filtrarea acestor informatii si luarea deciziilor pe parcursul dezvoltarii sunt elemente esentiale, ce vor determina esecul sau succesul noului tau site web.

Pentru a clarifica toate aceste aspecte, am decis sa ne consultam cu experti din domeniu si am contactat agentia SCDesign, din Bucuresti. Acestia au o experienta de peste 6 ani de zile, timp in care au lucrat la numeroase proiecte de succes, atat pentru companii mari, cat si pentru afaceri aflate la inceput de drum.

Specialistii de la SCDesign considera ca orice proiect este unic si trebuie tratat ca atare. Nu exista o solutie universala pe care sa o aplicam si sa genereze rezultate. Trebuie luate in calcul toate aspectele ce definesc o companie precum: domeniul de activitate, istoric, obiective, publicul tinta, competitie, scopul site-ului web etc. Este esential sa se tina cont  de toate aceste variabile in procesul crearii unui site web. O solutie personalizata este o solutie castigatoare!

Alternativa unei solutii personalizate inseamna alegerea unei platforme opensource (ex: WordPress). Respectivele platforme au fost insa dezvoltate de catre alte persoane decat cele care se vor ocupa de site-ul tau. Totodata, design-urile din care poti alege le vei intalnit foarte probabil si pe alte site-uri.

In acelasi timp, te vei putea intalni si cu situatii neplacute de genul: “acest lucru nu se poate face, ne limiteaza platforma”. Din pacate, astfel de situatii sunt inevitabile atunci cand vine vorba despre dezvoltarea unui site web folosind infrastructuri informatice generale, care incearca sa impace pe toata lumea. Se vor neglija particularitatile de care vei avea nevoie in cadrul proiectului tau.

O solutie web personalizata presupune atat un design personalizat, cat si o infrastructura personalizata. Cu alte cuvinte, echipa ce se va ocupa de proiectul tau te va asculta, iti va intelege nevoile si va veni cu o solutie unica pentru proiectul tau. Asta inseamna ca toate cerintele tale vor fi duse la bun sfarsit in cel mai practic si eficient mod posibil!

Totodata, apelarea la servicii de web design personalizate va insemna si ca site-ul tau va folosi cele mai moderne tehnologii si va incorpora cele mai bune practici. Astfel, vei pleca cu prima sansa, vei fi in fata concurentei si ti se va putea garanta contractual corectitudinea codului sursa, indicii de performanta si optimizarea SEO tehnica a site-ului. Aceste garantii sunt verificabile prin audit-uri externe de la giganti din domeniu, precum PageSpeed Insights de la Google.

Antreprenorii care nu reusesc sa razbeasca atunci cand isi creeaza un site web, esueaza tocmai pentru ca nu au o strategie de termen lung si pentru ca nu sunt corect indrumati. I-am ridicat aceasta problema lui Serban Cioclov, fondatorul SCDesign.ro, iar acesta ne-a raspuns:

“Cel mai mult ne ferim de livrarea unui site web care sa se rataceasca in abisul internetului. Comunicarea, transparenta si onestitatea sunt esentiale in mediul de afaceri. Plecand de la aceste principii suntem hotarati sa oferim solutii dedicate, personalizate, cu scopul livrarii unui site web ce va aduce un avantaj competitional clientului nostru.

Ii recomand oricarui antreprenor sa se intrebe daca solutia oferita de echipa ce urmeaza sa ii dezvolte site-ul este in avantajul dezvoltatorului sau in avantajul afacerii sale. Daca isi va raspunde la aceasta intrebare, va intelege ca solutia personalizata este cea in care se va investi mai mult efort si energie, iar acest aspect se va traduce mai tarziu prin succes.”