AcasăPoliticScenă cu Sorin Cîmpeanu, în curtea Colegiului Sfântul Sava: „Chemați-o pe directoare”

Scenă cu Sorin Cîmpeanu, în curtea Colegiului Sfântul Sava: „Chemați-o pe directoare”

Ministrul Cîmpeanu a observat că plasa din spatele porții de fotbal este ruptă și, în fața unor părinți, a cerut ca directoarea instituției să fie chemată pentru a a da explicații, potrivit imaginilor difuzate de Digi24.

Un părinte i-a semnalat situația ministrului, în urmă cu câteva zile, iar Cîmpeanu a transmis atunci conducerii unității de învățământ să repare plasa în 3 zile, adică până la începerea anului școlar. Astăzi, ministrul, care a ținut un discurs de început de an școlar la Colegiul Sfântul Sava, a observat că situația nu s-a rezolvat. „Cine o cheamă pe doamna director?”, spune ministrul, în timp ce camerele de filmat sunt îndreptate către el. „Nu vă apucați să tăiați capete!”, se aude la un moment dat o voce. „Nu tăiem capete. Vreau să rezolvăm problema. Chemați-o din cancelarie”, răspunde ministrul. Anul şcolar 2022-2023 a început luni, 5 septembrie, cu 10 zile mai devreme față de data obișnuită și cu multe schimbări față de anii trecuți.

Printre altele, vor fi cinci module, nu două semestre ca până acum, însă numărul săptămânilor de şcoală rămâne acelaşi. De asemenea, tezele nu mai sunt obligatorii, iar elevii vor avea o singură medie pe an la fiecare materie.


Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.