AcasăGeneralScene hilare la Timișoara! Un bărbat a tras în aer cu două...

Scene hilare la Timișoara! Un bărbat a tras în aer cu două pistoale. „Cine este smecher, cine?!” VIDEO

Un bărbat din Timișoara, de etnie romă, s-a gândit să întâmpine noul an cu câteva focuri de armă, trase din fața casei sale. Imagini cu bărbatul au fost publicate pe o rețea de socializare de un membru al familiei și polițiștii s-au autosesizat.

sursa video: Facebook/Brendon Rich Kids

După ce imaginile au ajuns și la polițiștii din Timiș, bărbatul a rămas fără cele două arme, care ar fi fost neletale, după cum au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

„În urma apariției în mass-media a imaginilor video, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Timiș s-au sesizat din oficiu, și au efectuat verificări, fiind identificată persoana din imagini.
Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta deține legal 2 arme neletale supuse autorizării, care pentru clarificarea tuturor aspectelor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept.

Totodată,ca măsură administrativă prevăzută de Legea 295/2004 privind regimul și munițiilor, se va dispune anularea dreptului de deținere, port și folosire a armelor.

Menționăm că dreptul de deținere, port și folosire al armelor neletale supuse autorizării trebuie exercitat în scopul și limitele stabilite de către legiuitor,în cazul de față autoaparare, în niciun caz pentru alte scopuri, cum ar fi divertisment.

Facem precizarea că în perioada sărbătorilor, nu a fost sesizată nicio faptă de acest gen.

În acest context, facem apel către cetățeni, ca în cazul, în care sunt martorii oricărei forme de încălcare a legii, să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată secție de poliție.”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.