x


  • EUR
    4.8377
    USD
    4.2935
string(7) "politic"

Schimbare la PSD! Bădălău a fost înlocuit. Cu finul său

Marcel Ciolacu a declarat că atât cât este președinte interimar nu va fi nimeni exclus din partid

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.12.2019, 19:48

Niculae Bădălău nu mai face parte din conducerea interimară a PSD, el fiind înlocuit cu Mina Marian care-i este fin. De ce nu au luat pesediștii o măsură mai dură? Marcel Ciolacu a explicat, după prima ședință CEx pe care a condus-o, că atâta timp cât va fi el președinte interimar „nu va fi nimeni exclus din partid”. Înaintea CEx, Bădălău a declarat că regretă declarațiile făcute despre românii din diaspora.

„La începutul CEx a fost una dintre priorități să discutăm ieșirea nefericită, gravă a colegului meu Niculae Bădălău unde s-a și votat o sancțiune, dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere central, urmând ca organizația Giurgiu să aibă discuții în interiorul său și să ia o decizie. Ce știu cu tărie e că PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declarație, chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul acelei declarații”, a declarat Ciolacu, la finalul CEx.

 

Întrebat de ce nu a supus la vot o sancțiune mai dură precum suspendarea sau excluderea, Ciolacu a răspuns: „cât timp voi fi eu președinte interimar nu va fi nimeni exclus din partid”.

 

Dimpotrivă, a precizat el. „Intenționez să aduc oamenii care au fost excluși pe nedrept din partid”, a spus Ciolacu, amintind de Marian Neacșu, Sorin Grindeanu și Adrian Țuțuianu.