Science Report: SUA are o grămadă de filmări cu OZN-uri, dar nu le arată că vă speriați

După ce, în ultimii ani, au tot făcut publice documente cu privire la apariția OZN-urilor pe cerul Statelor Unite ale Americii, documente care, între noi fie vorba, n-au făcut nicio sfârâială, oficiali al Marinei americane, citați de site-ul Livescience, susțin că au și mai multe, dar nu le fac publice pentru că „ar afecta siguranța națională” și, în felul ăsta, ar mai speria și publicul slab de inimă.

Gregory Cason, un oficial al US Navy, susține că astfel de materiale, odată făcute publice, ar arăta inamicilor SUA nu doar secrete ale apărării americane, ci și slăbiciunile ei. Zice el că unele mai scapă în presă, nu se știe cum, așa, cât să nu uite lumea că există și pericolul ăsta. Dar, per total, ar fi circa 144 de cazuri OZN semnalate din anul 2004 și până în prezent, ceea ce ne arată nouă că e o viermuială de extratereștri pe aici mai ceva ca în filmul Men in Black.

Una peste alta, ca să fie cetățeanul planetar cât de cât liniștit, dar totuși vigilent, Departamentul Apărării din SUA a anunțat că a solicitat și a primit undă verde pentru niște fonduri suplimentare, ca să deschidă un nou birou specializat numai pe cazuri din astea neobișnuite. Aaaa, păi de ce n-au început, dom`ne, cu asta? Acum chiar că te ia cu furnicături.

Apropo, nu ei au trimis discul ăla de aur cu naveta Voyager în `77? Aia pe care apar, printre altele, un el și o ea goi, plus indicații cum să ajungă extratereștrii la noi? Acum, la ce s-or fi așteptat? Să vină ăia cu flori și bomboane intergalactice? Cine știe ce perverși de „alieni” au pus mâna pe mesaj? În fine, ei au comis-o, ei să o rezolve, și asta pe banii contribuabililor lor, cum au făcut din anii `50 încoace. La noi oricum se duc banii într-o sumedenie de găuri negre, nu ne mai rămân și pentru extratereștri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri