Scrisoarea Bucureştiului despre agricultură a ajuns la comisarul european Fischer Boel

0
Scrisoarea Bucureştiului despre agricultură a ajuns la comisarul european Fischer Boel

“Textul scrisorii se află la comisarul european, transmis în mod oficial de reprezentanţa României pe lângă UE”, a spus purtătorul de cuvânt.

În după-amiaza zilei de vineri, purtătorul de cuvânt al comisarului Fische Boel a declarat pentru NewsIn că Bruxelles-ul nu a primit încă răspunsul oficial al României privind situaţia din agricultură şi se aşteaptă ca el să vină “mai târziu, în cursul zilei”.

“Încă aşteptăm să primim oficial răspunsul părţii române. Ne aşteptăm să sosească mai târziu, în cursul zilei de astăzi (n.r.- vineri). Când îl vom primi, vom avea, bineînţeles, nevoie de timp să analizăm conţinutul şi să tragem concluziile. Prin urmare, nu avem niciun comentariu concret de făcut mai devreme de săptămâna viitoare”, a spus Michael Mann.

Purtătorul de cuvând a ţinut să facă o precizare: “Ştim că scrisoarea este pe drum şi nu avem absolut nicio preocupare că nu ar ajunge la timp”.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a informat joi seara că scrisorea către Comisia Europeană privind progresele înregistrate la APIA a fost trimisă joi la Bruxelles.

Sursa: NewsIn