x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(7) "politic"

Se caută adversar puternic pentru BOC, la CLUJ! Propunere de ULTIMĂ ORĂ venită din PSD

Vasile Dâncu ar putea candida împotriva lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 01.08.2020, 9:10

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că Vasile Dâncu ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc.

 

Horia Nasra spune că toată organizația județeană Cluj a PSD ar susține o astfel de candidatură, mai ales acum când Dâncu „a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD”.

„Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale. S-a pierdut o luptă dar nu și războiul 🙂 Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca”, a spus Nasra.

 

Acesta a subliniat că a sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate.

Sociologul Vasile Dâncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național (CExN), președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democrați.