x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(11) "actualitate"

Se închid cluburile? Orban ia o decizie fără precent. Veste proastă pentru mii de români

Vești proaste pentru cei care își imaginau că în această vară vor petrece în cluburile de pe litoral.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.07.2020, 10:53

Premierul susține că situația nu este gestionată bine în benzinării, iar în cluburile de noapte situația este mult mai gravă.

În acest context, Ludovic Orban susține că cea mai bună soluție ar fi închiderea cluburilor de noapte după ora 23.00.

”În ceea ce privește alte servicii de alimentație publică, să știți că avem probleme. Sunt foarte multe terase unde nu se respectă regulile, unde nici măcar personalul angajat nu respectă regulile, iar patronilor nici măcar nu le trece prin cap să facă cel mai mic demers pentru respectarea regulilor. Să știți că și în benzinării avem probleme, în special în benzinăriile de pe drumuri care duc spre destinații de vacanță și asta nu v-o spun din auzite, v-o spun din experiența proprie. Oamenii aliementează și dacă n-au mască sunt lăsați, evident, să plătească. Asta nu este acceptabil, iar benzinăriile trebuie să găsească soluții în așa fel încât și cei care nu au mască să aibă posibilitatea de a-și achiziționa o mască înainte să intre în spațiu închis. Nu mai vorbesc de alte activități în benzinării, unde se stă la coadă și dacă ai pe cineva fără mască riscă să infecteze foarte mulți oameni.

În cluburi avem din nou probleme. Sunt unele cluburi care nu respectă nicio regulă, părerea mea este că ar trebui închise și aici va trebui să ne gândim foarte bine dacă nu luăm noi niște măsuri, care au fost luate și în alte țări, ca după ora 22.00 sau 23.00 să se închidă aceste tipuri de activități”, a spus Ludovic Orban.