x


  • EUR
    4.8740
    USD
    4.0034
string(7) "politic"

Se instalează TEAMA în OPOZIȚIE! DĂNCILĂ e mai puternică decât a fost DRAGNEA

Proaspătul politician Florin Călinescu aruncă pe piață o ipoteză șoc.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 16.08.2019, 8:33

Șeful Partidului Verde, Florin Călinescu, scoate la iveală amănunte halucinante. Viorica Dăncilă este mai puternică și mult mai periculoasă decât fostul șef PSD, Liviu Dragnea.

 

Călinescu s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa lui Dăncilă. „Lucrurile pentru mine sunt foarte simple. Înainte, Liviu Dragnea, cel care scrisese programul de guvenrare, îl şi supraveghea, iar când un premier mai divaga, îl schimba pe loc.

 

Dar astăzi, Viorica Dăncilă este mai puternică decât Liviu Dragnea, pentru că nu se mai consultă cu nimeni. Este preşedinta partidului, ceea ce nu era atunci, este şi prim-ministru, este şi candidat la prezidenţiale. Cred că în baie, la Rahova, acolo, Liviu Dragnea turbează.

 

Deci femeia aceasta este cel mai puternic om din România la ora aceasta.

 

Nu face nimic. A schimbat miniştri… ştiţi, femeile sunt mult mai periculoase decât noi, bărbaţii… mai bem o bere, ne mai ducem la fotbal. Femeile sunt, iată, mult mai periculoase. Ea este mult mai periculoasă decât Dragnea, ca să fie clar. Nu aşteaptă CEX-uri, mex-uri, trex-uri. Îi demite pe loc şi la CEX doar se confirmă”, a declarat Florin Călinescu, la Realitatea TV.