x


 • EUR
  4.5975
  USD
  3.8945
 • 11° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  89%
  Presiune

  34033 hPa
string(8) "companii"

Se naște cel mai mare lanț de restaurante din România

Companiile care dețin franșiza a două importante lanțuri mondiale de restaurante pentru România își unesc forțele, urmând să formeze cel mai mare grup de restaurante, cu o rețea de circa 100 de unități și peste 4.000 de angajați.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.06.2017, 5:40 | Actualizat: 13.06.2017, 5:40

Oamenii de afaceri Radu Dimofte, Nicolae Badea și Lucian Vlad au lansat Sphera Franchise Group, reunind companiile care dețin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, potrivit Profit.ro.

 

Sphera Franchise Group devine astfel cel mai mare grup de restaurante din România,  în funcție de afaceri, rețea și număr de angajați. Cu aproximativ 100 de restaurante și puncte de livrare, unde lucrează peste 4.000 de oameni, vânzările noului grup vor depăși 130 de milioane de euro.

 

„Suntem mândri să anunțăm lansarea Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România. Planul nostru este să avem o creștere sustenabilă și o dezvoltare constantă a brandurilor noastre, dovedind un angajament pe termen lung pe piața din România. Suntem convinși că înființarea noii companii este o validare fermă a acestor obiective. Fiind un jucător cheie în economie, avem încredere că, în această formulă vom crește mai mult și vom avea posibilitatea să atragem noi branduri în portofoliu, gestionând și mai eficient resursele de care dispunem și îmbunătățindu-ne constant performanța pe piață,” a declarat Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group S.A.