AcasăNEWSSe reiau zborurile Chișinău - Moscova. Întrebarea este: Pe unde vor zbura...

Se reiau zborurile Chișinău – Moscova. Întrebarea este: Pe unde vor zbura avioanele?

Compania aeriană Air Moldova a anunțat că reia zborurile către Moscova. Însă spațiul aerian al Ucrainei este închis, iar spațiul aerian al României nu este tranzitabil de aeronavele care vin sau pleacă din Federația Rusă. Iar Republica Moldova este o ”insulă” prinsă între România și Ucraina. Așadar, este de urmărit ce au în vedere moldovenii cu anunțul privind reluarea zborurilor către Moscova.

Iată comunicatul companiei Air Moldova:

Compania aeriană Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022.

Această decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.

Totodată decizia de a relua zborurile se datorează solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor din luna februarie. Aceste circumstanțe au creat dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, timpul petrecut în deplasarea pe cale terestră, inocomoditățile zborurilor cu escală, în special pentru cazurile de urgență medicală.

Călătoriile rapide și sigure sunt o necesitate pentru pasageri.

Reluarea zborurilor din și spre Federația Rusă este un răspuns la apelurile făcute de conaționalii noștri.

Siguranța și confortul zborurilor sunt prioritatea companiei, astfel Air Moldova va continua să depună efort constant pentru a răspunde necesităților și solicitărilor pasagerilor noștri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.