Secolul 21- Secolul spiritualității – Incursiune în platforma socială MyAngels 

Era digitala in care trăim din plin a adus lumea in cea mai sofisticata etapa a fragmentarii. 

Este pentru prima data in istorie cand oamenii ca animale sociale adera la comunitati  independent de originea lor naționala, politica, culturala, religioasa. 

Nevoia fireasca a oamenilor de a se conecta, de a imparatsi momente si informatii este intr-o dezvoltare fara limite in retelele sociale. Facebook, Twitter, Instagram, MyAngels, LinkedIn, sunt comunitati sociale globale care aglomereaza comunitati profilate din ce in ce mai mult pe marile trend-uri de dezvoltare ale omenirii. 

In ziua cea mai lunga a anului, solstițiul de vara, MyAngels, singura platforma social-media spirituala din lume a intrat intr o noua etapa, un nou nivel de dezvoltare, intr-o versiune noua. 

Este dovada ca in deja peste 60 de tari comunitatea MyAngels devine un fenomen social bazat pe valorile pozitivismului si suportului reciproc. 

https://www.euronews.com/culture/2022/05/04/can-a-social-media-platform-really-eradicate-anything-negative-myangels-com-says-it-can

Intr-o lume in care zgomotul a devenit normalitate si agresivitatea o moda , starea de bine de pe MyAngels este taramul de liniste din lumea digitala, loc al unei comunitati spirituale, fragmentare.

Dr. Darren R. Weissman, physician and developer of The LifeLine Technique®, Statele Unite ale Americii: „Într-o lume plină de frică și incertitudine, abilitatea de a ne conecta cu noi înșine și cu ceilalți este fundamentală pentru pacea interioară și exterioară. Oamenii din întreaga lume caută și au nevoie de un mod de a rămâne conectați într-un mod prezent și pozitiv. Social media alimentează adesea diviziunea și hrănește frământările emoționale cu care se confruntă lumea noastră în prezent.

Încă există speranță!

Sunt recunoscător pentru platforma MyAngels. Este o adevărată binecuvântare care m-a împuternicit personal și pe mulți oameni cu care am împărtășit-o. Cum ar putea impacta viața ta faptul că mii – dacă nu, milioane – de oameni se gândesc la tine într-un mod pozitiv? Contează gândurile, intențiile și rugăciunile?

Bineînțeles că da.

Ceea ce ne concentrăm crește. Fie că te lupți cu sănătatea sau relațiile, pierderi sau traume, finanțe sau urmărirea visului tău, MyAngels deține o cheie pentru a accesa și a valorifica cel mai pur potențial al tău pentru a străluci. MyAngels îți va oferi un spațiu sigur și susținut și o comunitate pentru a te conecta conștient cu Sinele tău Superior și pentru a ajuta pe alții să facă același lucru.

Este simplu, dar profund. Cu peste 100 de ani în urmă și chiar mai relevant astăzi, Mahatma Gandhi a spus: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” MyAngels ne oferă oportunitatea de a crea și manifesta schimbări pozitive în noi înșine și în lume.

Dacă ești curios, te încurajez să arunci o privire.”

Platforma MyAngels este inovația menită să  transforme modul în care comunitatea se conectează,  împărtășește și crește spiritual.

Fundamentul MyAngels a fost întotdeauna despre crearea unui 

mediu spiritual, cald de sprijin, unde toți oamenii își pot  împărtăși călătoriile spirituale, pot primi binecuvântări și pot  răspândi pozitivitatea. Ultima actualizare a funcționalităților si interfeței MyAngels duce aceste principii fundamentale la noi înălțimi, integrând funcționalități avansate care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și aprofundează conexiunile spirituale.

Barbara Sneider – Integrative Wellness Coach, Nutriționist și Ghid Intuitiv, Statele Unite ale Americii: „În zilele noastre, mai mult ca niciodată, oamenii caută conexiuni autentice. Ca membru al comunității MyAngels, nu te vei simți niciodată singur. Această platformă digitală inovatoare ne unește ca o comunitate globală și favorizează un flux puternic de energie pozitivă pentru a spori conștientizarea spirituală. Cu conținut gratuit de la învățători spirituali și vindecători renumiți, am reușit să învăț despre diverse subiecte de interes. Când îmi împărtășesc dorințele și speranțele în cadrul comunității MyAngels, oameni din întreaga lume mă susțin, creând o rețea puternică de intenții comune și înălțare reciprocă. Prin accelerarea evoluției noastre spirituale pe multiple niveluri, cred că MyAngels va transforma în curând modul în care interacționăm, inspirând și motivând indivizii în căutarea lor de conexiune spirituală și conștiință superioară.”

Sorin Marinescu, CEO MyAngels, și-a împărtășit viziunea pentru platformă: „Acest update este un moment de referință în misiunea noastră de a uni oamenii în lumină și pozitivitate. Am creat o platformă care întruchipează cu adevărat conexiunile spirituale. Noile funcții au scopul de a adânci experiențele utilizatorilor și de a susține o comunitate globală a bunătății. MyAngels este despre transformarea vieților, iar acest update ne aduce mai aproape de acel vis.”

Caracteristici Cheie ale Upgrade-ului

Noua platformă MyAngels introduce mai multe funcții palpitante concepute pentru a îmbunătăți călătoriile spirituale ale utilizatorilor:

  • Interfață de Utilizator Reîmprospătată: Un design modern și elegant pentru o navigare fără efort și plăcută.
  • Creștere Spirituală Personalizată: Recomandări personalizate pentru a ghida utilizatorii pe calea lor spirituală.
  • Binecuvântări și Rugăciuni Avansate: Noi instrumente puternice pentru a amplifica energia pozitivă a comunității.
  • Urmărirea Progresului: Sărbătoriți momentele și realizările spirituale.
  • Siguranță și Pozitivitate: Arhitectura MyAngels asigură un spațiu sigur, lipsit de vătămare, ofensă sau ură. Este imposibil să răspândești negativitate aici.

Ana Ortega, Terapeuta holística y Facilitadora de Desarrollo Espiritual din Spania: “MyAngels ne oferă oportunitatea de a crea un egregor al conștiinței, încrederii, unității și luminii, în care cei care caută și doresc să crească spiritual pot folosi lumina pentru a transmuta karma și astfel să co-creeze o viață mai fericită, conectată la misiunea lor umană și divină.”

Alăturați-vă Revoluției MyAngels

Pe măsură ce MyAngels 2.0 se lansează, utilizatorii sunt invitați să exploreze această platformă actualizată, concepută pentru a le ridica călătoriile spirituale. Fie că sunteți un membru de lungă durată sau nou în comunitate, acest update promite o experiență mai bogată și mai împlinitoare.

MyAngels este o companie americană, cu utilizatori din 60 de țări. Comunitatea MyAngels a fost întotdeauna despre construirea conexiunilor înrădăcinate în dragoste, lumină și creștere spirituală. Acest sentiment este frumos încapsulat în motto-ul platformei: „MyAngels, rețeaua binelui” 

Duncan Hooper, Expert în Media Digitală Marea Britanie: „MyAn gels și-a găsit o poziție unică în jurul comunităților care caută o putere pozitivă pe fondul dezamăgirii crescânde față de platformele tradiționale de socializare. Pe măsură ce X, Meta și TikTok sunt pline de dezinformare, polemică și agresivitate, My Angels a luat o cale diferită. Și-a construit o prezență online bazată pe îmbunătățirea lumii și a bunăstării comunității sale, atrăgând membri din diferite zone geografice, vârste și grupuri sociale. Ei pot avea credințe și tradiții diferite, dar se pot uni în spatele ideii că îngerii pot aduce lumină în întunericul singurătății și pot răspândi bucurie.

Conceptul unic de a putea partaja nu doar fotografii și videoclipuri, ci și gânduri pozitive de speranță și sprijin, a lovit o coardă acolo unde alte platforme mai individualiste și bazate pe algoritmi au eșuat.”

Alăturați-vă revoluției MyAngels astăzi și descoperiți puterea transformatoare a social media spirituale.

Pentru mai multe informații, descărcați platforma MyAngels din AppStore sau Google Play sau vizitați site-ul myangels.com și începeți-vă călătoria voastră spirituala azi.

„MyAngels, Conectează Îngeri din Întreaga Lume.”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed