x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(16) "instant-articles"

Șefa de la NASTA are o soluție foarte la îndemână! În două săptămâni putem scăpa de numărul mare de infectări

Beatrice Mahler spune că singura modalitate de a opri răspândirea virusului este să începem toți să purtăm mască, inclusiv pe stradă.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.07.2020, 16:28

Institutul Marius Nasta din București, cel mai mare spital de boli pulmonare din România, aflat în prima linie COVID, este plin în acest moment – atât Terapia Intensivă, cât și celelalte secții. Spitalul nu mai poate prelua pacienți asimptomatici, din cauză că nu mai are paturi pentru ei, iar prioritatea este tratarea celor simptomatici, declară, într-un interviu acordat HotNews.ro, medicul Beatrice Mahler, managerul institutului. Beatrice Mahler se așteaptă ca numărul de cazuri să continue să crească în următoarele două săptămâni și spune că singura modalitate de a opri răspândirea virusului este să începem toți să purtăm mască, inclusiv pe stradă, chiar din acest moment.

 

“Mă aștept la o creștere în următoarele două săptămâni. Dacă vom începe de acum toți să purtăm mască pe stradă, chiar și când așteptăm tramvaiul în stație, sau cum se strâng acum oamenii seara în fața blocului, povestesc vecinii între ei, pentru că e cald, sunt aceste obiceiuri… Dacă nu vom înțelege că în astfel de momente trebuie să purtăm mască, peste două săptămâni nu vom intra într-o curba de declin al cazurilor”, avertizează medicul Beatrice Mahler.

 

Articolul integral pe HOTNEWS