Șeful controlului la Finanțe are studii de drept la fără frecvență, făcute din Congo și Afganistan

Acesta are experiență, potrivit propriului CV, în probleme de comunicații, securitatea informațiilor/securitatea computerelor și coordonarea activității de transport terestru a trupelor. Studiile care să-i permită ocuparea, legală, a postului de șef corp control le-a făcut însă la fără frecvență!

 

La apelul bocancilor?

În perioada în care a făcut Dreptul (1999 – 2004), Ovidiu Matei a fost plecat din țară – un an în Congo (martie 2001 – martie 2002) și șase luni în Afganistan

 

 

 

 

 

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a aprobat luna trecută numirea în funcția de șef al corpului de control a lui Ovidiu Cătălin Matei, un locotenent-colonel inginer în rezervă, care și-a făcut veacul, după pensionarea din 2008, la Ministerul Economiei și la cel al Finanțelor pensionar. În vârstă de 53 de ani, actualul șef al corpului de control al Finanțelor a avut, altfel, o carieră de succes în armată, dar care nu a avut aproape nimic de a face cu domeniul finanțelor. Absolvent al Facultății de Electronică a Academiei Tehnice Militare (1983-1988) potrivit CV-ului postat pe Internet), Matei a fost ofițer inginer și s-a ocupat, până în 2008, de telecomunicații și de logistică.

 

 

mai multe, AICI

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed