AcasăEconomieȘeful controlului la Finanțe are studii de drept la fără frecvență, făcute...

Șeful controlului la Finanțe are studii de drept la fără frecvență, făcute din Congo și Afganistan

Acesta are experiență, potrivit propriului CV, în probleme de comunicații, securitatea informațiilor/securitatea computerelor și coordonarea activității de transport terestru a trupelor. Studiile care să-i permită ocuparea, legală, a postului de șef corp control le-a făcut însă la fără frecvență!

 

La apelul bocancilor?

În perioada în care a făcut Dreptul (1999 – 2004), Ovidiu Matei a fost plecat din țară – un an în Congo (martie 2001 – martie 2002) și șase luni în Afganistan

 

 

 

 

 

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a aprobat luna trecută numirea în funcția de șef al corpului de control a lui Ovidiu Cătălin Matei, un locotenent-colonel inginer în rezervă, care și-a făcut veacul, după pensionarea din 2008, la Ministerul Economiei și la cel al Finanțelor pensionar. În vârstă de 53 de ani, actualul șef al corpului de control al Finanțelor a avut, altfel, o carieră de succes în armată, dar care nu a avut aproape nimic de a face cu domeniul finanțelor. Absolvent al Facultății de Electronică a Academiei Tehnice Militare (1983-1988) potrivit CV-ului postat pe Internet), Matei a fost ofițer inginer și s-a ocupat, până în 2008, de telecomunicații și de logistică.

 

 

mai multe, AICI

Ultimele Articole