x


 • EUR
  4.6669
  USD
  4.0761
 • 16° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  5 km/h
  Umiditate

  70%
  Presiune

  34203 hPa
string(7) "politic"

Șeful Poliției, vizită fulger la Guvern. I-a adus premierului raportul

Bogdan Despescu a venit la Palatul Victoria, vineri, pentru a-i aduce premierului Mihai Tudose raportul după scandalul poliţistului pedofil arestat. El avea termen o săptămână să prezinte concluziile însă a venit cu acest raport după două zile. Totodată, surse guvernamentale susțin că Tudose va face publică analiza șefului Poliției în cursul acestei zile.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.01.2018, 13:25 | Actualizat: 12.01.2018, 13:25

Bogdan Despescu a venit cu un dosar în mână și a ieșit din Palatul Victoria după 10 minute, premierul având un eveniment la care trebuia să ajungă la Ministerul Apărării Naționale.

 

Tudose aștepta o analiză cu privire la situația din Poliția Română, după cazul polițistului pedofil, el afirmând că toți vinovații trebuie să plătească, colegii polițistului care știau obiceiurile sale, toți șefii care au ascuns dosarele trecute.

 

 

„I-am cerut lui Despescu sa vină cu două tipuri de rezultate: responsabilii, care să fie deferiţi justiţiei, de la colegii de tură, care două zile au stat cu poza în buzunar şi nu au fost în stare să îşi cunoască colegul şi până la şefii ierarhici care trebuiau să ştie că respectivul a mai fost anchetat”, a declarat premierul.

 

 

Şeful Executivului a afirmat că va face public raportul pe care îl va primi, iar dacă acesta nu va fi finalizat în termenul dat, de şapte zile, va discuta cu viitorul şef al Poliţiei.