AcasăPoliticŞeful PSD Iaşi, Maricel Popa: La Iaşi, alianţa de guvernare PSD-PNL nu...

Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa: La Iaşi, alianţa de guvernare PSD-PNL nu funcţionează sub nicio formă

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că, la Iaşi, alianţa de guvernare PSD-PNL nu funcţionează sub nicio formă şi că aceasta este principala cauză pentru care proiectele judeţului ajung cu întârziere la Guvern.

Maricel Popa a afirmat luni, într-un comunicat de presă, că doar parlamentarii PSD fac lobby pentru proiectele Iaşiului, în timp ce liberalii sunt preocupaţi în special de cât mai multe poze pentru imaginea lor publică.

„La Iaşi, alianţa de guvernare PSD-PNL nu are corespondent. Şi nu funcţionează sub nicio formă. Aceasta este şi principala cauză pentru care proiectele ieşenilor ajung cu întârziere pe ordinea de zi a Guvernului”, a declarat senatorul PSD.

Totodată, Popa a susţinut că „liberalul Alexandru Muraru are grija autorităţilor centrale în loc să îşi facă ordine în propria filială de partid, unde Mihai Chirica şi Costel Alexe adună dosare după dosare penale şi nimeni din interiorul PNL nu este deranjat de acest lucru”.

„Aş insista, însă, pe atitudinea plină de suficienţă a liderului PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru. E decuplat complet de toate problemele Iaşului, trăieşte într-o realitatea paralelă. Este prezent la toate sindrofiile. Vara aceasta, a fost o perioadă lungă în SUA, pe banii statului român. A făcut sute de poze alături de fratele său, Andrei Muraru, excelenţa sa fiind ambasadorul României la Washington. (…) Revenit acasă, pe tărâmuri ieşene, Alexandru Muraru a punctat decisiv. Prin intermediul propriilor postări, l-am regăsit în loja VIP a turneului de tenis de la Iaşi. Un aristocrat de mucava”, a declarat social-democratul Maricel Popa.

Senatorul PSD a adaugat că liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru a făcut act de prezenţă la Forumul Educaţiei, unde „profesorii ieşeni au fost aduşi cu arcanul”.

„Deputatul Muraru nu este deranjat că Mihai Chirica, primarul PNL al Iaşului este triplu inculpat. Şi nici de Costel Alexe, preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Iaşi, alt colecţionar de dosare penale. Dar este preocupat de modul în care va arăta Guvernul din 2023. Cred că e prea mult. Mai întâi să se uite în curtea proprie şi abia apoi să vorbească despre PSD sau despre alţii”, a adăugat liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţinea, referindu-se la problema rotativei din 2023, când funcţia de premier ar urma să fie preluată de PSD, că a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, când ai război la graniţe, nu ar fi un semnal bun.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.