AcasăMoney&PeopleSelly a investit 1 milion de euro în trei filme de mare...

Selly a investit 1 milion de euro în trei filme de mare succes! Cel mai mare profit îl are cu ”Romina VTM”, în care a băgat 300.000 de euro. Încăsările sunt de 2 milioane de euro

Toți internauții îl cunosc pe Selly, vedeta online-ului autohton, mai nou, vedeta marilor ecrane. Căci vloggerul a dat lovitura în ceea ce privește producția de filme. A investit in milion de euro în trei filme ce au bătut recorduri de popularitate!

Este vorba de ”5 GANG: Un altfel de Crăciun”, ”Tabăra” Și ”Romina VTM”, filme în care a jucat dar pentru care a fost și producător. Îbn ”Tabăra” a investit doar Selly, pe numele său Andrei Șelaru, 400.000 de euro, iar pentru recent lansatul ”Romina VTM”, 300.000 de euro. Însă nu a avut emoții căci filmul se bucură de un succes colosal în cinematografe (345.000 de spectatori plătitori în luna ianuarie).

Selly a investit 1 milion de euro în trei filme de mare succes! Cel mai mare profit îl are cu ”Romina VTM”

Bugetul total al controversatei pelicule cinematografice, în care joacă deopotrivă vedete ale scenei, ale online-ului, dar și maneliști, s-a ridicat la 600.000 de euro iar, până în prezent, produitul este de circa două milioane de dolari, conform celor spuse de Selly, coproducătorul filmului.

Ca o găselniță de PR, producătorii ”Romina VTM”  (în distribuția căruia se găsesc Nicole Cherry, Selly, solistul Rareș Mariș și câțiva maneliști) trâmbițează că filmul se aflp în top 10 încasări din cinematograle la nivel mondial. Asta și pentru că producția românească a fost lansată la începutul anului, în condițiile în care filmlele cu bugete se lansează începând cu luna martie, după principalele festivaluri de film.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.