Senator AUR, „patriot” cu trabuc în fața Parlamentului! ”Nu mă așteptam”

0
90

Un senator AUR s-a pozat mandru in fata unei intrari in Palatul Parlamentului in timp ce tragea dintr-un trabuc. Parlamentarii AUR se considera cei mai „patrioti” si singurii aparatori ai „traditiilor” romanesti.

 

Se prelungește STAREA DE ALERTĂ. Ce vom avea voie să facem de 1 mai și de Paști

 

Senatorul Adrian Costea a tinut sa se fotografieze in fata Palatului Parlamentului, alaturi de un prieten de origine libaneza, in timp ce trageau amandoi din trabuce.

Adrian Costea (34 de ani) reprezinta judetul Ialomita in Parlament. Imediat dupa alegeri, el a relatat la Digi24 ca nici nu visa sa ajunga in Parlament.

 

Apare GHIDUL pentru evitarea aglomerației. Noi REGULI în magazinele din țară

 

 

„Eu am crezut ca este doar o experienta frumoasa din care voi avea de invatat, nu ma asteptam la varsta asta, la 33 de ani, sa ajung si senator”, spunea Costea.

Recent, senatorul AUR Adrian Costea a a ajuns in presa venezueleana supa ce a propus Parlamentului ca Romania sa importe modelul din Venezuela privind alegerile parlamentare.

Intr-o interventie pe 17 martie 2021, senatorul ialomitean a propus „introdu­ce­rea unui sistem de recunoastere a amprentei digitale, in scopul evitarii votului multiplu. Avantajele votului electronic sunt rapiditatea, numararea automata a votului si, nu in ultimul rand, corectitudinea. La momentul actual, observatorii independenti considera ca este cel mai evoluat sistem de votare in America Latina!”.

 

Venezuela este condusa cu o mana de fier de dictatorul Nicolas Maduro.