AcasăExterneServiciile de informații ruse au plantat explozibili la obiective de infrastructură din...

Serviciile de informații ruse au plantat explozibili la obiective de infrastructură din Donețk

Situația devine tot mai tensionată în regiunile separatiste din estul Ucrainei în condițiile în care Kremlinul a ordonat primirea în Rusia, ca refugiați, a civililor din zonă, însă cu excepția bărbaților care au primit ordin de mobilizare.

SUA au criticat mișcarea Rusiei de a evacua regiunile separatiste drept o „manevră cinică”. În același timp, spionajul militar ucrainean susține că serviciile ruse au minat obiective de infrastructură din Donețk cu scopul de a le arunca în aer.

ACTUALIZARE 19 FEBRUARIE 7.30. Peste 40% din forţele ruse relocate la frontierele Ucrainei sunt în prezent în poziţie de atac, a declarat vineri un responsabil al Pentagonului, care a menționat că faza de destabilizare a ţării dusă de Rusia “a început”.

Un important gazoduct ar fi explodat în regiunea Lugansk din Ucraina (presa din Rusia)

ACTUALIZARE 18 FEBRUARIE 23:45 Un important gazoduct ar fi explodat într-un oraș din Lugansk, estul Ucrainei, potrivit presei din Rusia.

Imagini video arată o lumină puternică de la orizont în apropierea unor clădiri. Presa din Rusia scrie că explozia ar fi afectat un gazoduct din Lugansk.

magini video arată o lumină puternică de la orizont în apropierea unor clădiri. Presa din Rusia scrie că explozia ar fi afectat un gazoduct din Lugansk.

Ultimele Articole