Serviciul de gaming Luna ajunge pe televizoarele Samsung

Amazon anunţă disponibilitatea noului serviciul de gaming al companiei pe televizoarele şi monitoarele Samsung. Acesta, va putea fi găsit în cadrul a ceea ce compania coreeană numeşte Gaming Hub.

Luna va putea fi accesat pe smart TV-urile şi monitoarele lansate de Samsung în 2022, alăturându-se altor servicii precum Google Stadia, Xbox Cloud Gaming şi Nvidia GeForce Now.

Lansat în Statele Unite în luna martie, Luna este răspunsul Amazon la serviciile similare oferite de Google, Microsoft şi alţii. Acesta oferă acces la peste 250 de jocuri, organizate în diverse pachete (pe care Amazon len numeşte canale) şi care sunt disponibile de la 5 dolari pe lună.

Cu lansarea Luna, Samsung se poate lăuda acum că noile sale televizoare oferă acces la toate serviciile importante streaming pentru jocuri, unele dintre acestea putând fi accesate direct, fără a necesita o consolă.

Producătorul coreean spune că pe televizoarele sale pot fi acum, cu lansarea Luna, jucate peste 1.000 de jocuri – dacă cineva se abonează la toate serviciile de streaming şi canalele Luna disponibile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri