x


  • EUR
    4.8715
    USD
    4.0088
string(10) "publicfeed"

”Sexy mama” Dana Săvuica, cu sânii la vedere la 50 de ani! Prima româncă ce a pozat în Playboy, e-n vogă pe plajă

Dana Săvuică revine în forță în sezonul estival 2020! Prima româncă ce a pozat în Playboy, prezentatoarea de televiziune își păstrează formele de invidiat cu care și acum s-ar califica cu brio la miss, proba costumului de baie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.08.2020, 12:00

La 50 de ani împliniți, fostul manechin Dana Săvuică s-a asigurat din vreme că nu sunt motive să-și dezamăgească admiratorii. Înainte de aniversare a băgat în revizie ”decolteul” său, pe care l-a ”întinerit” considerabil. Dovadă că se mândrește cu el stau instantaneele alăturate. Pe plajă, Dana Săvuică s-a expus cu mult curaj, fără sutien, acoperindu-și nurii cu brațele. Atitudine ce continue să stârnească deopotrivă admirație și invidie, asta datorită  datorită siluetei sale suple, deși este mama unei fete de 26 de ani. Pe numele său Julie, tânăra i-a moștenit farmecul și frumusețea mamei sale.

Gurile rele spun că, înainte ca fostul manechin lansat de regretata ”Mama Zina” (Zina Dumitrescu) să împlinească 50 de ani (în luna inauarie a.c.), acesta s-a sărbătorit prin mai multe  vizite la doctorul estetician, pentru o repetiție generală pentru plajă (”ajustări” la ridurile de pe frunte și ”laba gâștii”, și-a ”concretizat” nasul, cutele de pe gât etc.). Gena Danei Săvuică a fost completată doar de cocktailuri cu vitamine, substanțe care stimulează producția de colagen și hidratează pielea.

La 29 de ani, Dana Săvuică a apărut în prima ediție Playboy România. Curajul său în acea perioadă când nici o vedetă nu apăruse nud a cunoscut  un interes gigant, primul tiraj al revistei pentru bărbați s-a vândut în câteva ore.