x


  • EUR
    4.8377
    USD
    4.2935
string(16) "instant-articles"

Și-au dat DEMISIA! Olguţa Vasilescu provoacă un cutremur în administraţia locală

O postare pe Facebook a Olguţei Vasilescu a provoacat un cutremur în administrația locală craioveană.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.12.2019, 15:03

Lia Olguța Vasilescu a scris, astăzi, într-o postare pe Facebook, că nu este mulțumită de serviciile pe care administrația locală le oferă craiovenilor, în ultima perioada, motiv pentru care a solicitat primarului și consilierilor locali PSD să ia măsuri urgențe.

 

“În ultimele luni, am avut audiente cu cateva sute de cetateni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Multi dintre acestia au reprosat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene si atmosfera din aceleasi regii si mi-au solicitat masuri, dat fiind faptul ca administratiile PSD i-au obisnuit cu un anumit standard. Drept urmare, am avut discutii cu primarul Mihail Genoiu si consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul institutiilor trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

 

Postarea fostului primar al Craiovei a provocat un cutremur în primărie, mai mulți directori de regii anunțându-și deja demisia.

 

Sursele spun că Lia Olguța Vasilescu își pregătește deja terenul pentru o nouă candidatură la Primăria Craiovei, post la care a renunțat pentru a intra în Guvernul PSD și a reproșat celor care au rămas la cârma orașului că au redus ritmul impus de ea.