AcasăGeneralSilviana Rîciu a născut o fetiță! Imagine înduioșătoare cu nou-născuta

Silviana Rîciu a născut o fetiță! Imagine înduioșătoare cu nou-născuta

Solista a născut la aproape un an de când a ales să se recăsătorească. Pe 22 septembrie 2019, solista de prezentatoarea de televiziune a îmbrăcat iar rochia de mireasă, norocosul fiind Nicușor Ioniță (34 ani), tot un solist de muzică populară care, sensibilizat de venirea pe lume a copilului său, nu a ascuns faptul că a plâns de fericire.

”A trecut un an de când suntem ca și familie. Zilele astea va veni pe lume si bebița noastră. Cu siguranță nu întâmplător acum când împlinim un an. E un dar de la Dumnezeu pentru noi. O așteptam cu nerăbdare, cum așteptam și anii ce vor urma  să ne bucurăm de fiecare clipa, zi, an pe care le-a rânduit Dumnezeu să le petrecem împreună. Doamne, îți mulțumim pentru familia noastră frumoasă! Anul trecut am hotărât noi să ne unim vietile în fața lui Dumnezeu îmbrăcați în costume populare, într-un loc drag sufletului meu, Mânăstirea Dervent. Dragul meu soț, te voi iubi până la sfârșitul vieții și dincolo de ea!”, i-a declarat artista soțului său în urmă cu câteva zile, înainte de marele eveniment din viața lor.

Înainte de divorț, Silviana Rîciu nu a ascuns că, deși pe scenă era numai zâmbet, viața sa nu a fost tocmai una fericită. Precedentul mariaj a durat 20 de ani.

Ultimele Articole