AcasăMoney&PeopleSimona Halep a ajuns la spital. Intervenția chirurgicală ce nu putea fi...

Simona Halep a ajuns la spital. Intervenția chirurgicală ce nu putea fi amânată

La câteva zile după divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a ajuns la spital. Motivul, o  intervenție chirurgicală la nas, extrem de importantă pentru marea sportivă după cum chiar ea a ținut să precizeze.

Marea noastră campioană acuza probleme mari cu respirația și, odată cu operația de deviație de sept nazal și-a făcut și o mica operație estetică, tot la nivelul nasului.

”După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele la nas. Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației.

Sorin Brotnei, fostă vedetă a muzicii pe plan internațional, azi specialist în implant de păr

Simona Halep a ajuns la spital. Intervenția chirurgicală ce nu putea fi amânată

 Dr. Daniel Popescu (medic primar Chirurgie Plastica şi Reconstructiva –n.r.) mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție estetică. Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe terenul de tenis!”, a comunicat Simona Halep prin intermediului unui cont oficial.

O astfel de operație realizată de doctorul sus amintit printr-o metodă proprie, consacrată, costă circa 5200 de euro, Simona Halep urmând un repaos post-operator de circa o săptămână.

Bia Khalifa, senzația erotică de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Face mii de dolari arătându-și nurii /FOTO GALERIE

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.