Simona Halep, despre ce se întâmplă în țară: „E foarte trist! Îmi pare foarte rău“

0
12

Simona Halep (17 WTA) s-a întors în ţară, după o şedere în Statele Unite pentru turneul de la Indian Wells, încă o competiţie încheiată prematur pentru ea, după turul III. Simona Halep a gustat o viaţă normală, cât timp a fost în California, în condiţiile în care în SUA situaţia epidemiologică e sub control şi, în mod surprinzător, după deschiderea şcolilor, numărul infectărilor a continuat să scadă!   Halep s-a întors în România, marţi, în ziua cu cele mai multe decese provocate de COVID-19: 442. Dintre cei care au pierdut lupta cu SARS-CoV-2, 397 erau persoane nevaccinate! Această situaţie teribilă a şocat-o pe Halep, care a avut un mesaj pentru români, la revenirea în ţară.

*Mă îngrijorează foarte foarte mult situaţia şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, e foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccineze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează.

*Cu siguranţă, o să fac şi a treia doză, imediat după ce voi termina turneele din acest sezon.

*Nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo (n.r. – la Indian Wells), dar sunt sănătoasă, n-am dureri. E greu după accidentare.

*Ştiam că va fi un sfârşit de an destul de greu. Sunt OK, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren, la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar e meritul celor care joacă bine.

*S-a amânat întâlnirea cu Emma (n.r. – Emma Răducanu cu care se putea duela, în turul III de la Indian Wells). Poate la Cluj. Am felicitat-o, din nou, pentru ce a făcut (n.r. – la US Open), pentru că e extraordinar.

*Mă bucur că sunt aptă să joc şi că voi juca la Moscova şi la Cluj. În Rusia, e greu cu antrenamentele. Sunt două săli şi nu e comod, mai ales cu restricţiile. Am preferat să vin acasă şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta.