AcasăMoney&PeopleSimona Halep și Toni Iuruc, nunta anului la cazinoul din Sinaia

Simona Halep și Toni Iuruc, nunta anului la cazinoul din Sinaia

Simona Halep și Toni Iuruc strâng lumea bună la Casino Sinaia. Marea noastră campioană va purta rochia de mireasă într-un loc de istorie, clădirea simbol a orașului montan de mai bine de un secol.

Devenită oficial doamna Iuruc (ceremonia civilă a avut loc anul trecut, pe 15 septembrie), sportiva ce a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA își invită apropiații pe 13 noiembrie a.c. să petreacă în selecta locație. Evenimentul va fi unul în ton cu istoria clădirii caracterizată prin linii de eleganță și rafinament, cu un dres code impus. Anul acesta sportiva de 30 de ani speră la Turneul Campioanelor, competiție ce urmează să aibă loc spre finalul campionatului, fix înainte de nunta sa (31 octombrie- 6 noiembrie).

Simona Halep și Toni Iuruc, nunta anului la cazinoul din Sinaia

Simona Halep vrea să se simtă ca o prințesă la nunta sa, iar locul nu a fost ales la întâmplare, mari evenimente ale high life-ului românesc din perioada interbelică fiind găzduite de impunătorul edificiu în care a concertat chiar și George Enescu care a locuit timp de 20 de ani la Sinaia. În urmă cu cinci ani, la Sala Oglinzilor din Cazinoului Sinaia a avut loc nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Simona Halep și Toni, de profesie dezvoltatorul imobiliar, s-au afișat pentru prima dată împreună pe parcursul turneului de la Wimbledon, în urmă cu trei ani. „Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep Iuruc.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.