AcasăActualitateInvatamantSimulare Evaluarea Națională 2023. Subiecte și barem la limba maternă

Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiecte și barem la limba maternă

Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiecte și barem la limba maternă. Elevii au susținut astăzi proba la limba maternă din cadrul simulării pentru Evaluarea Națională 2023.

„Potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene (ora de referință: 13:00), au fost prezenți 10.056 de elevi din cei peste 10.900 de elevi (aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă), înscriși în clasa a VIII-a la începutul acestui an școlar. Nu s-au înregistrat situații care să ducă la eliminarea vreunui candidat de la această probă”, anunță Ministerul Educației.

Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiecte și barem la limba maternă

Subiectele și baremul la limba maternă pot fi accesate AICI.

Rezultatele la simulările naționale vor fi comunicate pe 29 martie, conform calendarului. Acestea nu sunt afișate și nu sunt făcute publice, conform procedurii.

Rezultatele la simulare se trec în catalog doar dacă elevul dorește acest lucru, arată Ministerul Educației.

Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiecte și barem la limba maternă

”Rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor”, spune sursa citată.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.