AcasăEconomieSimultec Măgurele va livra simulatoare de zbor pentru o ţară din Asia-Pacific

Simultec Măgurele va livra simulatoare de zbor pentru o ţară din Asia-Pacific

” Simultec Măgurele, filială a producătorului de simulatoare pentru forţele aeriene, terestre şi navale, Elbit Systems – a fost desemnată să furnizeze simulatoare de zbor pentru Blackhawk S-70i şi Bell 412EP pentru o ţară din regiunea Asia-Pacific. Acest lucru confirmă capacităţile inginerilor Simultec de a proiecta, construi, dezvolta şi furniza tehnologie la cel mai înalt nivel atât pentru piaţa internă, dar şi pe piaţa internaţională”, anunţă compania.

Simulatoarele care vor fi livrate sunt pentru două modele de elicoptere: BlackHawk S-70i şi Bell 412EP. Aceste simulatoare sunt concepute pentru a reproduce toate aspectele misiunilor elicopterelor, inclusiv urgenţele rezultate din probleme tehnice.

Simulatoarele sunt dezvoltate pentru a îmbunătăţi abilităţile piloţilor sau repetarea misiunilor de luptă.

Întregul proces de fabricaţie se realizează în fabrica din Măgurele.

„Demonstrăm încă o dată că industria românească este una de top în acest domeniu. Ne concentrăm eforturile pe dezvoltare şi modernizare pentru a putea demonstra calitatea sistemelor produse de Simultec Măgurele”, a declarat Florin Maican, director general Simultec.

Simultec Măgurele este cel mai mare producător de simulatoare din Europa cu o experienţă de peste 30 de ani în training si soluţii de simulare. Simulatoarele de zbor produse de Simultec sunt produse în întregime în România, cu ajutorul inginerilor români. Fabrica de la Măgurele poate produce 5 simulatoare în paralel şi construcţia poate dura circa 8 luni. Simultec a proiectat, construit si livrat simulatoare pentru cele mai moderne forţe aeriene, terestre şi navale din întreaga lume dezvoltând în acelaşi timp programe software şi integrare hardware.

Simultec Măgurele alături de Elmet şi AE Electronics fac parte din grupul de firme deţinute de Elbit Systems în România.

 

Ultimele Articole