SMAEB începe la Romexpo. Este cea mai mare expoziție dedicată motocicletelor

SMAEB, cea mai mare expoziție dedicată motocicletelor, accesoriilor și echipamentelor, revine după doi ani de pauză.

Timp de 3 zile, la Romexpo vor fi prezenți cei importanți producători moto de pe piața românească. Ediția din acest an a SMAEB (Salonul de motociclete, accesorii și echipamente București) are și o secțiune dedicată motocicletelor electrice, pentru că multe s-au schimbat de la ultima ediție. Opt marci de vehicule electrice vin silentios din spate pentru ca va impresiona cu ultimele aparitii.  Anumite modele se pot testa în zona de e-ride.

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix. Viața lor, subiect de documentar

SMAEB începe mâine la Romexpo.

SMAEB începe mâine la Romexpo. Este cea mai mare paradă a motocicliștilor

Duminică va avea loc clasica parade moto organizată de Asociația Femeilor Motocicliste din România alături de cluburile Black Helmets şi Free Riders. Bucureștiul va fi zguduit a propriu de un marş moto pentru creşterea nivelului de conştientizare asupra prezenţei în traficul rutier a femeilor care conduc autovehicule cu două roţi. La eveniment (ce se desfășura pe itinerariul Romexpo- Charles de Gaulle- Piața Victoriei- Splaiul Independenței-Piața Constituției- Piața Unirii- Piața Universității cu întoarcere la Romexpo) sunt invitaţi să participe atât motocicliste- care vor avea prioritate-, cât şi motociclişti. Adunarea participanţilor se va realiza în intervalul 10.00-10:45 pe Aleea Centrală Romexpo, în zona Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti (SMAEB).

Piața moto din România a înregistrat o creștere  masivă în ultimii ani, conform Asociației Producătorilor și Importatorilor de Autoturisme (APIA).

Romică Țociu s-a lăsat de afaceri cu restaurante. A avut 10 localuri, baruri de plajă chiar și un club în centrul Capitalei

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri