Smiley vrea să renunțe la numele ce i-a adus popularitate maximă și milioane de euro. ”M-am gândit să renunț cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta!”

Vestea pe care admiratorii lui Smiley chiar nu o așteptau! Solistul, producătorul muzical și vedeta de televiziune are gânduri să renunțe la proiectul său muzical care l-a transformat într-unul dintre cei mai bogați soliști de la noi.

La mai bine de 20 de ani de la lansarea sa, alături de grupul SIMPLU, Smiley este campion fără concurent în showbiz-ul autohton, invidiat pentru performanțele sale la multe ”categorii”. Actualmente  este unul din primii soliștii care percep onorarii concertistice peste media de la noi, artistul cu cele mai multe difuzări la radiouri românești și coproprietarul celei mai important label muzica de la noi, Hahaha Records. Fabrică de muzică și casă de producție de care depind zeci de alte vedete.

Pe numele său Andrei Tiberiu Maria, Smiley (40 ani) spune că numele său de scenă i se potrivește foarte bine: ”M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită”, a spus Smiley, invitat la aniversarea DigiFM.

Smiley vrea să renunțe la proiectul ce i-a adus popularitate maximă și milioane de euro!

Cât despre viitorul pe scenă sub porecla sa, confesiunile lui Smiley pun pe gânduri admiratorii săi: ”M-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, spune artistul care, a făcut din propria titulatură unul dintre cele mai populare proiecte muzicale de la noi. Dovadă că aproape weekend de weekend se află pe scenă, în întreaga țară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri