x


 • EUR
  4.6975
  USD
  4.1192
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "general"

ȘOFERUL unui primar are master și este plătit cu 10.000 de lei pe lună

Reacţie nervoasă a primarului Nicolae Robu după ce un ziar local a publicat salariilor unor şefi din Primăria Timişoara.

Author: Mihai Voican | Sursa: OPINIA TIMIȘOAREI | Publicat: 14.02.2018, 15:26 | Actualizat: 14.02.2018, 15:26

Edilul recunoaste ca acestea sunt lefurile subalternilor sai, insa tine sa precizeze, in maniera proprie, ca ele sunt la nivelul anului trecut si nicidecum cele majorate cu decizia guvernului. Ceea ce inseamna ca marirea de salarii in primarie abia urmeaza.

 

Cu alte cuvinte, daca salariile publicate de opiniatimisoarei.ro vi se pareau mari, ele vor fi imbunatatite incepand din aceasta luna.

 

Colegii de la Realitatea TV i-au cerut edilului sef al Timisoarei sa comenteze lefurile sefilor din primarie, moment in care Nicolae Robu s-a dezlantuit la adresa opiniatimisoarei.ro.

 

 

„Preluati de la niste terchea-berchea care se pretind jurnalisti tot felul de prostii. Salariile in Romania in administratia publica sunt stabilite prin hotarare de Consiliu Local, deci sunt publice. Nu au descoperit ei nimic, ba dimpotriva vorbesc prostii si comunica date neadevarate. Nu s-a facut nicio majorare de salarii. Primaria Timisoara este una din primariile cele mai moderate. Daca v-ati documenta ati vedea ce salarii sunt la alte structuri, de exemplu la Consiliul Judetean Timis, cu mii de lei mai mari. Salariul Primarului este stabilit prin lege, nu si l-a stabilit primarul„, a spus Nicolae Robu.

 

Apoi edilul confirma ca datele oferite de opiniatimisoarei.ro sunt perfect adevarate.

 

„Eu iau in mana circa 11.000 de lei si consider ca as merita mult mai mult dupa cantitatea si calitatea muncii. Eu muncesc zilnic circa 12-14 ore si stie toata Timisoara lucrul acesta. De-asta oamenii ma apreciaza, ma voteaza si ma revoteaza. Iar soferul meu castiga 6.500 in mana si nu este sofer. Lucreaza 14 ore cot la cot cu mine sau cat e cazul„, confirma Nicolae Robu.

 

Ieri, opiniatimisoarei.ro preciza ca salariul brut al primarului este de 16.313, adica 11.442 in mana, asa cum el insusi recunoaste. La fel in cazul soferului Vasile Paraschiv, opiniatimisoarei.ro preciza ca leafa este de 9.384 de lei brut, adica 6.582 de lei in mana.

 

Cat despre soferul Vasile Paraschiv, edilul sustine ca salariul este perfect justificat, intrucat acesta munceste mult si are si studii superioare, scrie opiniatimisoarei.ro.