Solista formație Class și vedeta muzicii anilor ’90, Mihaela Cernea are o nouă afacere de clasă. A investit într-un club în Centrul Istoric

O mai țineți minte pe Mihaela Cernea, vedeta muzicii anilor ’90 în grupul Class dar și în ”Școala Vedetelor”?

La 45 de ani, prima solistă de la noi ce a cunoscut celebritatea în muzica dance, rămâne activă pe scena muzicală întru bucura miilor de nostalgici, dar și în zona afacerilor.  Mihaela, fiica legendarului muzician Mișu Cernea (Mondial, Sfinx, Sfinx Experience) este profesor pentru o nouă generație de artiști la propria școală, are propriul studio de înregistrări dar și o sală fitness și yoga într-una din cele mai bune zone ale Bucureștiului, cartierul Cotroceni.

Solista formație Class, vedeta muzicii anilor ’90, Mihaela Cernea, o nouă afacere de clasă

Mai nou a intrat într-o asociere pentru un club în Centrul Istoric, efervescent seară de seară și datorită programului artistic de care se ocupă tot solista ce odinioară, alături de fratele său, Vlad Cernea, dar și Mihaela Florea și Florin Cojocaru au reputat un succes uriaș ca pionieri ai genului dance în România.

Mamă a doi copii, și Leon (16 ani) și Leia (13 ani) calcă pe urmele mamei lor fiind școliți tot de solista trupei Class. De altfel, cei mai buni elevi ai artistei au încântat clienții clubului dar și trecătorii prin Centrul Istoric al Capitalei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri